Udfordringer når livet byder på en stofskiftesygdom

Det kan være udfordrende at få en stofskiftesygdom. Udfordringerme kan være få eller mange og vil være forskellige for dem, der nu får sygdommen og deres pårørende. Livet går videre, for nogle næsten som før, men for andre kræver det tilvænning og måske ændringer i måden at leve sit liv på.

Vi vil på denne side skrive om de udfordringer, der kan opstå. Der vil løbende komme mere information til, og vi vil også gerne have input til, hvad vi kan skrive om. Så hvis du har en god ide, må du gerne skrive til info@stofskifteforeningen.dk og dele den med os.

Bliv medlem og lev bedre med din stofskiftesygdom

Som medlem af Stofskifteforeningen gør du livet bedre både for dig selv og for de 250.000 andre danskere, som har en stofskiftesygdom. Bliv medlem i dag.

For bare 250 kr. om året får du medlemsbladet ”Stof” fire gange årligt og løbende nyhedsbreve om seneste forskning, behandling og patienthistorier. Du kan også benytte dig af vores gratis telefonrådgivning og deltage i informationsmøder.

Samtidig er du med til at støtte Stofskifteforeningens arbejde for, at patienter får en hurtig diagnose og de bedst mulige vilkår for at leve et godt liv med en stofskiftesygdom.

Meld dig ind og betal nu – og vær medlem resten af 2021 gratis

Som medlem af Stofskifteforeningen gør du livet bedre både for dig selv og for de 250.000 andre danskere, som har en stofskiftesygdom. Meld dig ind i dag. Så er dit medlemskab gratis resten af året.

For dit medlemskontingent på 250 kr. får du medlemsbladet ”Stof” fire gange årligt og løbende nyhedsbreve om seneste forskning, behandling og patienthistorier. Du kan også benytte dig af vores telefonrådgivning og deltage gratis i foreningens informationsmøder.

Samtidig er du med til at støtte Stofskifteforeningens arbejde for, at patienter får en hurtig diagnose og de bedst mulige vilkår for at leve et godt liv med en stofskiftesygdom.