//Livet med børn og stofskiftesygdomme
Livet med børn og stofskiftesygdomme 2019-06-18T11:44:44+00:00

Livet med et barn med en stofskiftesygdom

Det at have et barn med en stofskiftesygdom, kan være en udfordring. Heldigvis fortæller de fleste forældre til et barn med en stofskiftesygdom os, at deres barn levet en velfungerende liv med sygdommen.

Vi har samlet et par historier fortalt af nu voksne om hvordan de har oplevet deres liv med en stofskiftesygdom. Vi vil altid gerne have flere så hvis du eller dit barn har lyst til at fortælle jeres historie kan vi kontaktes på info@stofskifteforeningen.dk

Josephine fik konstateret højt stofskifte mens hun var teenager, hun har haft en langt og kompliceret forløb og har i dag lavt stofskifte. Læs hendes historie her

Jesper er født uden skjoldbruskkirtel, den gang havde man ikke hælprøven og der gik syv uger før han fik diagnosen. Læs hans historie her.

Når du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig e-mails, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse mere om på vores hjemmeside under: PERSON DATA.