Bestyrelsen

Stofskifteforeningen har en bestyrelse bestående af syv medlemmer og to suppleanter. Vi har alle selv en stofskiftesygdom eller en pårørende, der har, og er repræsenteret inden for de fleste stofskiftesygdomme. På behandlingsområdet er vi også bredt repræsenteret.

Julie Davey Dalsgaard Lund, formand.
Kontakt: formand@stofskifteforeningen.dk.
Jeg bor i Skanderborg med min mand og to børn og har haft lavt stofskifte (Hasimotos) i næsten 20 år. Jeg er kom med i bestyrelsen for 8 år siden og er med, fordi jeg gerne vil sikre de bedste vilkår for alle med stofskiftesygdomme og udbrede viden om sygdommene.

Helene Kremmer Andersen, næstformand.
Kontakt: ha@stofskifteforeningen.dk.
Helene har lavt stofskifte og bor i Nørre Aaby på Fyn.

Cecilie Kaltoft, kommunikationsansvarlig.
Kontakt: cka@stofskifteforeningen.dk
Jeg blev opereret for skjoldbruskkirtelkræft i 2020 og har siden da haft for lavt stofskifte. Jeg kom med i bestyrelsen i 2024 med et ønske om at øge synligheden og kendskabet til foreningen, så vi kan gøre en endnu større forskel for alle med stofskiftesygdom. Jeg har en uddannelsesbaggrund inden for marketing, kommunikation og it.

Bente Julie Lasserre
Kontakt:info@stofskifteforeningen.dk
Bente har lavt stofskifte og bor i Glamsbjerg.

Inger Daniel Kristensen
Kontakt:idk@stofskifteforeningen.dk
Jeg har for lavt stofskifte og været med i bestyrelsen i 3 år. For mig er det vigtigt, at der er fokus på stofskiftesygdomme, og at alle kan få den rette behandling. Det er vigtigt, at finde frem til at skabe livskvalitet, når man har en stofskiftesygdom. Jeg brænder for, at vi skal have flere Cafe møder, hvor vi mødes fysisk og her opbygge netværk.

Charlotte Fnug Munksgaard
Kontakt:cmu@stofskifteforeningen.dk
Jeg har for lavt stofskifte og været med i bestyrelsen siden marts 22. Jeg brænder for, at vi skal have flere Cafe møder, hvor vi mødes fysisk. Så vi opbygger netværk, hvor du får mulighed for at møde andre. Sammen lærer vi af hinanden. Jeg bor i Region Sjælland, hvor vi ikke kan komme til Endokrinolog. Der skal skabes politisk opmærksomhed, så vi udligner ulighed i sundhed.

Louise Roland
Kontakt: lro@stofskifteforeningen.dk
Jeg bor i Hellerup, er fraskilt og har 2 børn. Jeg fik konstateret Hashimotos og lavt stofskifte i 2020. Jeg vil gerne bidrage til Stofskifteforeningens kendskab og udbredelse på sociale medier. Mit mål er at inspirere andre til at leve godt med en stofskiftesygdom og skabe et stærkt fællesskab omkring Stofskifteforeningen.

Iben Nygaard Mikkelsen, suppleant
Kontakt: im@stofskifteforeningen.dk.
Jeg er telefonrådgiver i foreningen. Jeg fandt Stofskifteforeningen, da jeg fik konstateret Hashimotos i 2010. Den viden og støtte jeg har oparbejdet glæder jeg mig over at kunne videregive i Telefonrådgivningen.

Mette Rasmussen, suppleant
Kontakt: mer@stofskifteforeningen.dk.

Logo

Tine Klitgaard Woer, medarbejder

Kontakt: info@stofskifteforeningen.dk

Telefon: 29 73 21 01

Tine Stampe, sekretariatschef.
Kontakt: tst@stofskifteforeningen.dk

Telefon: 92 15 95 91