//Livet med cancer og knuder
Livet med cancer og knuder 2019-06-19T11:45:01+00:00

Livet med cancer og knuder

Livet med cancer eller knuder i skjoldbruskkirtlen kan være en svær og skræmmende oplevelse. Heldigvis er de fleste knuder i skjoldbruskkirtlen godartede. Cancer i skjoldbruskkirtlen er sjælden og prognosen er god.

Vi har samlet historier omkring livet med cancer og knuder i skjoldbruskkirtlen. Vi har en video og to andre skrevne historier. Fælles for alle historierne er at det er helt almindelige mennesker som fortæller deres historie og vi håber de kan hjælpe dig i dit forløb.

God læselyst.

Gert fik fjernet sin skjoldbruskkirtel efter en godartet knude hurtigt blev til flere. Læs hans historie her.

Søren fik fjernet hele sin skjoldbruskkirtel på grund af cancer. Læs hans historie her.

Kirsten fik fjernet sin skjoldbruskkirtel af to omgange på grund af cancer. Læs hendes historie her.

Eva fortæller hendes historie omkring hendes cancer forløb i videoen nedenfor

Når du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig e-mails, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse mere om på vores hjemmeside under: PERSON DATA.