Både Laszlo Hegedüs og Steen Bonnema fra Odense Universitetshospital har fået nye titler og udmærkelser.

Laszlo Hegedüs professor ved Odense Universitetshospital, er udnævnt til redaktør ved Thyroid. Dette tidsskift udgives af det amerikanske selskab for sygdomme i skjoldbruskkirtlen og rangerer i forskerkredse som højst blandt dem, der formidler viden om stofskifte- og strumasygdomme.
Ud over at være ny redaktør for Thyroid er Laszlo også præsident for ETA – European Thyroid Association. ETA arbejder for at udbrede viden om skjoldbruskkirtlen og sygdomme i denne.
Overlæge Steen Bonnema er netop udnævnt til professor ved Odense Universitetshospital. Steen Bonnemas har blandt andet forsket i de sundhedsmæssige konsekvenser af struma, radioaktiv jodbehandling af stofskifteforstyrrelser, diagnostiske metoder til påvisning af
cancer i skjoldbruskkirtlen og stofskifterelateret livskvalitet. Han står bag et større klinisk studie af mineralet selens betydning for stofskiftesygdomme. Steen Bonnema har desuden netop modtaget fire millioner kroner fra Sundhedsministeriet til at undersøge behandling af lavt stofskifte med T4, kombinationsbehandling og Thyroid.