/Medlemskonference og generalforsamling

15:00 Generalforsamling

16:30 Afslutning og tak for i dag v/formand Julie Davey Lund

Om indlægsholderne

Sidsel Bekke -Hansen er sundhedspsykolog og har selv lavt stofskifte. Sidsel Bekke-Hansen er forfatter til bogen “Lavt stofskifte. Psykiske og kognitive aspekter”. I sit indlæg dykker hun ned i, hvordan det påvirker psyken at have lavt stofskifte, både under udredningen og når blodprøver er normale – og hvad man selv kan gøre for at afhjælpe symptomer.

Mette Theil er uddannet klinisk diætist og har arbejdet med stofskiftepatienter og deres udfordringer i flere år. Mette er ved at skrive en bog om emnet for at skabe større forståelse for kampen med stofskiftet og vægten, som mange stofskiftepatienter oplever. Mette kommer med gåde råd til, hvordan man taber sig trods lavt stofskifte.

Steen Bonnema er professor i endokrinologi ved Odense Universitetshospital. Steen har gennem mange år arbejdet med og forsket i stofskiftesygdomme. Steen har utrolig stor viden om området og vil dele nogle af sine erfaringer med os. Steen vil fortælle om forskning generelt, om hvad man skal være opmærksom på, når man læser videnskabelig litteratur – og hvad der sker inden for forskning og stofskiftesygdomme.

Så vil du vide mere om de spændende emner så kom til medlemskonferencen den 21. marts 2020.